Reacties


“If you cannot do great things, do small things in a great way.”

– Napoleon Hill

 

“Kundig en ontzettend inspirerend”

“Caroline heeft mij bijzonder goed geholpen op een groot kruispunt in mijn leven. Ik stapte bij haar binnen met mijn handen in het haar en na een paar sessies stapte ik naar buiten met heldere doelen en een eerste stappenplan. Met haar expertise heeft zij mij ook optimaal voorbereid op een belangrijke sollicitatie waarna ik ben aangenomen. Ze is een coach met vele talenten. Juist die veelzijdigheid maakt haar kundig en tevens ontzettend inspirerend. Ik raad haar van harte aan!”
Bianca van der Horst

 
“The extra mile”

“Caroline ziet kansen in mensen en ideeën! Ze denkt niet alleen mee: ze heeft ons enorm geholpen met een project waarbij ze voor ons echt the extra mile is gegaan!”
Jonas & David, ‘TV Wonder’

 
“Coaching ten top”

“Caroline heeft mij uitstekend geholpen met het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Als een voorbeeld neem ik dat ik mijzelf graag wou trainen om meer empathisch en open over te komen in een gesprek. Tijdens eerdere gesprekken was mij nl. meegedeeld dat dat werd gemist. Met Caroline heb ik een aantal gesprekken geoefend waarin ze actief meedenkt en goede concrete tips geeft die niet alleen betrekking hebben op je eigen gestelde doelen. Dat ervoer ik als een groot pluspunt. Tijdens mijn eerste daaropvolgende sollicitatiegesprek werd tijdens het gesprek zelfs gezegd dat ik als een persoon met veel empathie overkwam.”
Remco V

 
“Vanaf minuut 1 een vertrouwd gevoel”

“Ik zat even in een neerwaartse spiraal waar ik zelf niet uitkwam, tenminste niet snel genoeg. Heb hiervoor hulp gevraagd en ben coaching gesprekken aangegaan met Caroline. Vanaf minuut 1 een vertrouwd gevoel. Caroline heeft mij die spiegel voorgehouden zodat ik weer begon te geloven in mijn eigen kracht en weer dat zelfvertrouwen kon en kan uitstralen. En ja het is echt gelukt, nieuwe baan, en mijn leidinggevende zei ook dat ik tijdens het sollicitatie gesprek zelfvertrouwen uitstraalde. What you see is what you get. Thx Caroline”
MvS

 
“Weet iedereen op een hoger niveau te tillen”

“De geheimen van een goede video cv, daar zitten nog behoorlijk wat aandachtspunten bij. In een energieke, interactieve workshop heeft Caroline ons video klaar gemaakt voor ons eerste filmpje. Van pitch tot de achtergrond van het filmpje en van intonatie tot camerastandpunt, we hebben nu alle factoren voor een krachtige video presentatie. Caroline is bevlogen en duidelijk een vakvrouw. Ziet de kleinste verbeterpunten en weet iedereen, van beginner tot gevorderde, op een hoger niveau te tillen. De geheimen van een video cv? She UNWRAPT it for us!”
Rose Noordzij, ‘Empowering People’

 
“Nieuwe handvatten én energie”

“Met haar volle aandacht en aanstekelijke enthousiasme wist Caroline me te inspireren! Haar aanpak is open en eerlijk waardoor ze me snel een vertrouwd gevoel gaf. Ik heb nu nieuwe handvatten én energie om mijn dromen te verwezenlijken.”
Job Jan Altena

 
“Fluitend de deur weer uit”

“De energie van Caroline is overweldigend. Ze is kritisch en stelt scherpe vragen, maar je gaat fluitend de deur weer uit.”
Gerard

 
“Herkenbaar en professioneel”

“Caroline van Dijk heeft in korte tijd een pracht script voor het voorlichtingsfilmpje voor onze stichting gemaakt. Het filmpje is zo herkenbaar en professioneel, dat het bij alle mensen die ernaar kijken een brok in de keel oplevert.”
Martin de Jong, penningmeester Stichting Signaalhond Nederland
www.stichtingsignaalhond.nl