Direct Yourself: life, goals, action!
Direct Yourself: life, goals, action!

Coaching

Snak je naar verandering in je leven, je relatie(s), je werk? Loop je vast en weet je het even niet meer? Ben je op zoek naar je talenten, je kwaliteiten, je passies? Wil je vlotter zijn in je communicatie of jezelf goed kunnen presenteren tijdens bijvoorbeeld sollicitaties?

Wie ben je en wat is jouw droom?

Waarom zou je daar niet eens serieus mee aan de slag gaan? Als coach werk ik samen met jou om het beste uit jezelf te halen. We tackelen de obstakels die je tegenkomt op weg naar een nieuwe invulling van je persoonlijke situatie of je carrière. Kortom: je neemt weer de regie over je leven.

Nu investeren in jezelf betekent investeren in je toekomst. Spring in je regisseursstoel!

Check of coaching iets voor jou kan zijn en neem vandaag nog contact op  voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Ik geef je gegarandeerd 2 tips mee waar je alvast mee aan de slag kunt.

Coachen kan, behalve in een persoonlijk gesprek, ook via video chat, telefonisch, of via e-coaching. Het aantal sessies à 1 uur hangt af van je coachvragen en bepalen we samen.

 

Neem contact op

Coaching Direct Yourself man op wolk

Wat klanten zeggen:


"Meer open voor feedback"
Begin 2016 kwam ik bij Caroline, omdat ik het niet meer naar mijn zin had op het werk. Ik wilde weg, maar ik wist ook niet zo goed wat ik dan wél wilde. Halsoverkop ontslag nemen zonder plan was immers ook niet zo'n goed idee. Dankzij de scherpe vragen van Caroline kwam ik erachter dat er eigenlijk iets anders speelde, namelijk dat ik dacht dat mijn manager perfectie van mij verwachtte. Dit blokkeerde mij.
Op advies van Caroline ben ik hierover in gesprek gegaan met mijn manager. Toen bleek dat ik veel meer van mezelf eiste dan mijn manager van mij verwachtte. Sterker nog, ze zei dat wat ik wilde helemaal niet in 1 keer kón.
Verder heeft dit gesprek me geholpen meer open te staan voor feedback. Voorheen was het: ik heb zo lang aan deze tekst gewerkt, waag het niet om er iets negatiefs over te zeggen! Maar nu kon ik het open ontvangen, als een manier om mezelf te verbeteren. Daarnaast had ik een goed gesprek met een collega met wie de samenwerking niet lekker liep.
De coaching van Caroline heeft mij zeker geholpen om minder in mijn hoofd te blijven hangen en het sneller aan te geven als ik ergens mee zit. Oftewel: NIVEA (Niet Invullen Voor Een Ander). Hier heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van. 😉
R.

“Coaching ten top”
“Caroline heeft mij uitstekend geholpen met het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Als een voorbeeld neem ik dat ik mijzelf graag wou trainen om meer empathisch en open over te komen in een gesprek. Tijdens eerdere gesprekken was mij nl. meegedeeld dat dat werd gemist. Met Caroline heb ik een aantal gesprekken geoefend waarin ze actief meedenkt en goede concrete tips geeft die niet alleen betrekking hebben op je eigen gestelde doelen. Dat ervoer ik als een groot pluspunt. Tijdens mijn eerste daaropvolgende sollicitatiegesprek werd tijdens het gesprek zelfs gezegd dat ik als een persoon met veel empathie overkwam.”
Remco V


“Vanaf minuut 1 een vertrouwd gevoel”
“Ik zat even in een neerwaartse spiraal waar ik zelf niet uitkwam, tenminste niet snel genoeg. Heb hiervoor hulp gevraagd en ben coaching gesprekken aangegaan met Caroline. Vanaf minuut 1 een vertrouwd gevoel. Caroline heeft mij die spiegel voorgehouden zodat ik weer begon te geloven in mijn eigen kracht en weer dat zelfvertrouwen kon en kan uitstralen. En ja het is echt gelukt, nieuwe baan, en mijn leidinggevende zei ook dat ik tijdens het sollicitatie gesprek zelfvertrouwen uitstraalde. What you see is what you get. Thx Caroline”
MvS