Coaching

Snak je naar verandering in je leven, je relatie(s), je werk? Loop je vast en weet je het even niet meer? Ben je op zoek naar je talenten, je kwaliteiten, je passies? Wil je vlotter zijn in je communicatie of jezelf goed kunnen presenteren tijdens bijvoorbeeld sollicitaties?

Wie ben je en wat is jouw droom?

Waarom zou je daar niet eens serieus mee aan de slag gaan? Een personal coach werkt samen met jou om het beste uit jezelf te halen en de obstakels te tackelen die je tegenkomt op weg naar je droomtoekomst.

Nu investeren in jezelf betekent investeren in je toekomst. Spring in je regisseursstoel!

Neem vandaag nog contact op en check of personal coaching ook iets voor jou kan zijn. Boek een vrijblijvend oriëntatiegesprek van 30 minuten met Caroline van Dijk en krijg gegarandeerd 2 tips mee waar je vast mee aan de slag kunt.

Coaching bij Direct Yourself kan face-to-face, via Skype, telefonisch, of in bepaalde gevallen ook via e-coaching. Het aantal sessies à 1 uur hangt af van je coachvragen en bepalen we samen.

Neem contact op

Coaching Direct Yourself man op wolk

Wat klanten zeggen:


“Coaching ten top”
“Caroline heeft mij uitstekend geholpen met het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Als een voorbeeld neem ik dat ik mijzelf graag wou trainen om meer empathisch en open over te komen in een gesprek. Tijdens eerdere gesprekken was mij nl. meegedeeld dat dat werd gemist. Met Caroline heb ik een aantal gesprekken geoefend waarin ze actief meedenkt en goede concrete tips geeft die niet alleen betrekking hebben op je eigen gestelde doelen. Dat ervoer ik als een groot pluspunt. Tijdens mijn eerste daaropvolgende sollicitatiegesprek werd tijdens het gesprek zelfs gezegd dat ik als een persoon met veel empathie overkwam.”
Remco V


“Vanaf minuut 1 een vertrouwd gevoel”
“Ik zat even in een neerwaartse spiraal waar ik zelf niet uitkwam, tenminste niet snel genoeg. Heb hiervoor hulp gevraagd en ben coaching gesprekken aangegaan met Caroline. Vanaf minuut 1 een vertrouwd gevoel. Caroline heeft mij die spiegel voorgehouden zodat ik weer begon te geloven in mijn eigen kracht en weer dat zelfvertrouwen kon en kan uitstralen. En ja het is echt gelukt, nieuwe baan, en mijn leidinggevende zei ook dat ik tijdens het sollicitatie gesprek zelfvertrouwen uitstraalde. What you see is what you get. Thx Caroline”
MvS