Direct Yourself logo 00A0D1
Regisseursstoel in witte ruimte met lamp op statief

Direct Yourself, make a difference!

Portret Caroline van Dijk medium closeWow, dit voelt zo keigoed! Mijn droom is uitgekomen: ik heb een eigen onderneming en dit is mijn website!

Iets meer dan een jaar geleden stond ik, omringd door de meest toffe collega’s die je je maar kunt wensen, op mijn afscheidsreceptie bij de NCRV. Ik kan me het allemaal nog goed herinneren: de mooie speech, de lieve woorden, de met aandacht uitgezochte cadeautjes en… de bergen chocola.

De fusiegolf in Hilversum spoelde m’n vaste baan weg. Alles wat ik in ruim een kwart eeuw bij de landelijke publieke omroep heb geleerd, neem ik mee naar deze nieuwe droombaan. Het is een rijk palet aan ervaringen: van programmaproductie, via productie- en personeelsmanagement tot het maken van reorganisatieplannen.

‘Wat zijn mijn sterke kanten?’, ‘Waarvan word ik nou echt blij?’ zijn vragen die je jezelf stelt als je nieuwe keuzes mag maken. Naast het leiden en organiseren van projecten, vind ik het fantastisch om mensen te coachen. Daar wilde ik iets mee. Ik besloot om de opleiding tot Co-Active Coach te volgen. Een schot in de roos: dit concept is me op het lijf geschreven.

En nu, een jaar na die receptie in Hilversum, schrijf ik dit eerste blog voor mijn website en doe ik dingen die ik nooit had verwacht. Zo geef ik als vakdocent les in tv-productie en persoonlijk leiderschap, geef ik workshops, leid ik een aantal uitdagende mediaprojecten en help ik mensen die weer zelf de regie over hun leven willen nemen.

Voor hun medewerking aan de totstandkoming van deze website wil ik graag danken: Suzanne Scheerstra, Bert van der Toorn, Gerard Oonk, Mirjam Troost en Jan Grijpink. Jullie zijn kanjers!

Caroline van Dijk.

“And suddenly you know: It’s time to start something new and trust the magic of beginnings”

(Meister Eckhart)

Deel dit bericht