Direct Yourself logo 00A0D1
5/5

Zeer betrokken

In 2021 via CTalents Caroline als coach gekregen en wat een mooi traject hebben wij samen doorlopen! Er speelde veel op en rondom het werk en Caroline gaf mij de juiste adviezen en tips&tricks om daar goed mee om te kunnen gaan. Altijd open en eerlijke communicatie en zeer betrokken. Door haar luisterend oor, doorvragen en checken kwam ik vaak tot net wat andere (betere 😉 inzichten die mij absoluut gesterkt en geholpen hebben bij mijn next steps. Dankbaar en blij dat Caroline mijn coach is geweest!

Ellen Hartman

5/5

NIVEA

Ik kwam bij Caroline, omdat ik het niet meer naar mijn zin had op het werk. Ik wilde weg, maar ik wist ook niet zo goed wat ik dan wél wilde. Halsoverkop ontslag nemen zonder plan was immers ook niet zo'n goed idee. Dankzij de scherpe vragen van Caroline kwam ik erachter dat er eigenlijk iets anders speelde, namelijk dat ik dacht dat mijn manager perfectie van mij verwachtte. Dit blokkeerde mij. Op advies van Caroline ben ik hierover in gesprek gegaan met mijn manager. Toen bleek dat ik veel meer van mezelf eiste dan mijn manager van mij verwachtte. Sterker nog, ze zei dat wat ik wilde helemaal niet in 1 keer kón. Verder heeft dit gesprek me geholpen meer open te staan voor feedback. Voorheen was het: ik heb zo lang aan deze tekst gewerkt, waag het niet om er iets negatiefs over te zeggen! Maar nu kon ik het open ontvangen, als een manier om mezelf te verbeteren. Daarnaast had ik een goed gesprek met een collega met wie de samenwerking niet lekker liep. De coaching van Caroline heeft mij zeker geholpen om minder in mijn hoofd te blijven hangen en het sneller aan te geven als ik ergens mee zit. Oftewel: NIVEA (Niet Invullen Voor Een Ander). Hier heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van. 😉

R.

Caroline