Direct Yourself logo 00A0D1
Foto van Caroline van Dijk op stoel aan waterkant

Mijn naam is Caroline van Dijk. Ik werk al ruim 30 jaar in mediaproductie en projectmanagement. Vanuit dat vakgebied neem ik een energieke, doelgerichte en no-nonsense aanpak mee. Ik zie snel kwaliteiten en potenties bij mensen. 

Mijn eigen groeiproces raakte in een stroomversnelling toen ik me realiseerde dat niemand anders dan ikzelf kan bepalen hoe ik denk, hoe ik me voel of wat ik doe. In plaats van go with the flow, wat eigenlijk totaal niet bij me past, kwamen dromen en doelen. Ik ontdekte mijn talenten en kwaliteiten en hoe meer zelfkennis en zelfvertrouwen ik kreeg, hoe onbenulliger de dingen bleken te zijn waar ik me jarenlang onzeker over had gevoeld. 

CPCC LogoMijn passie om anderen de kracht van zelfregie te laten ervaren bracht me bij het Coaches Training Institute (CTI), waar ik in 2016 de opleiding tot Professional Coach afrondde. Ik ben dus gecertificeerd coach.

Natuurlijk voel ik me als een vis in het water in de wereld van de mediaprofessional. Zo begeleid ik studenten mediaproductie en mediatechniek, maar bijvoorbeeld ook producers, (eind)redacteuren, makers en managers. Even zo vaak zet ik mijn coaching in voor medewerkers van organisaties en bedrijven uit andere sectoren. Of voor individuele aanvragen.

Ook heb ik aandacht voor mensen voor wie niet alles in het leven even vanzelfsprekend is. Zo bied ik coaching en workshops voor mensen met een auditieve of visuele beperking. Voor o.a. Koninklijke Kentalis en SH Jong produceerde ik de mini-docu Slechthorend. Nou en?! Wil je geïnspireerd worden door sterke jongeren? Bekijk de film.

Mijn focus ligt op acceptatie en empowerment. Het succes van een inclusieve samenleving valt of staat bij zelfleiderschap van de mensen om wie het gaat. Wij kunnen zélf het verschil maken! 

Ben je er klaar voor om het beste uit jezelf te halen? Wil je met meer zelfvertrouwen aan de slag?

Grijp de regie en spring vandaag nog in je regisseursstoel!

Caroline