Over Direct Yourself

footer-site-Direct-Yourself

Er is er maar één die jouw leven leidt… en dat ben jij! Hoe mooi dus dat je door de regie te nemen zelf de kwaliteit ervan kunt bepalen en je eigen koers kunt uitzetten”, aldus Caroline van Dijk, gecertificeerd coach (CPCC opgeleid door CTI).

Caroline van Dijk

Caroline richt -met ruim 25 jaar ervaring in televisieproductie en -management bij de publieke omroep-  in 2014 haar bedrijf Direct Yourself op en ontwikkelt het concept: Spring in je regisseursstoel!.
Met behulp van de 10 tips van de regisseur heeft ze al veel deelnemers geïnspireerd om zelf de regie over hun leven te nemen.

Caroline ziet snel de kwaliteiten en potenties van haar cliënten. Ze werkt al jaren als TV-producer. Vanuit dat vakgebied neemt ze in haar sessies een energieke, doelgerichte no-nonsense aanpak mee.

Caroline van Dijk portretfoto DirectYourself

Activiteiten

Een deel van haar tijd zet Caroline bewust in voor mensen voor wie niet alles in het leven even vanzelfsprekend is. Zo geeft ze regelmatig inspiratiesessies, workshops of trainingen voor mensen met een auditieve of visuele beperking. Voor -onder andere- Koninklijke Kentalis en SH Jong produceerde Caroline de mini-docu Slechthorend. Nou en?!.

Haar passie voor mediaproductie blijft ze inzetten, zowel door het zelf verzorgen van producties als door het delen van haar expertise via trainingen, of het verzorgen van gastlessen in het beroepsonderwijs.

Aan de slag

Ben je er klaar voor het beste uit jezelf te halen en succes te hebben in wat je doet?

Wil je met een flinke dosis zelfvertrouwen aan de slag en met je talenten, kwaliteiten, drijfveren en ambities van je droom een doel maken? Wil je hierbij meteen je impact op de mensen om je heen vergroten?

Grijp de regie en spring vandaag nog in je regisseursstoel bij Direct Yourself!

Wil je meer informatie, sparren of samenwerken? Neem dan contact op met Caroline.

Graag tot ziens!

Neem contact op

Wat klanten zeggen:


“Kundig en ontzettend inspirerend”
“Caroline heeft mij bijzonder goed geholpen op een groot kruispunt in mijn leven. Ik stapte bij haar binnen met mijn handen in het haar en na een paar sessies stapte ik naar buiten met heldere doelen en een eerste stappenplan. Met haar expertise heeft zij mij ook optimaal voorbereid op een belangrijke sollicitatie waarna ik ben aangenomen. Ze is een coach met vele talenten. Juist die veelzijdigheid maakt haar kundig en tevens ontzettend inspirerend. Ik raad haar van harte aan!”
Bianca van der Horst


“The extra mile”
“Caroline ziet kansen in mensen en ideeën! Ze denkt niet alleen mee: ze heeft ons enorm geholpen met een project waarbij ze voor ons echt the extra mile is gegaan!”
Jonas & David, ‘TV Wonder’

"Indrukwekkend resultaat"
Voor het project 'Drempels slechten' van Kentalis en Stichting Hoormij maakte Caroline, met medewerking van o.a. Stan van Kesteren van SH-Jong en de slechthorende filmeditor Max Vonk, de krachtige videodocumentaire 'Slechthorend. Nou en?!' Het was geweldig om te zien hoe zij in zeer korte tijd een script, een documentaire en een mediacampagne op poten zetten! Plezierige samenwerking en indrukwekkend resultaat!
Dr. Jet Isarin, Senior onderzoeker Koninklijke Kentalis


COLOFON
websitebouw: Gerard Oonk
Illustraties: Lukas Kokke
Fotografie: Beitske Kempenaar
Logo-ontwerp: Mirjam Troost