Direct Yourself: life, goals, action!
Direct Yourself: life, goals, action!

Workshops

De regisseursstoel

Spring in je regisseursstoel! is een inspiratiesessie al of niet gecombineerd met workshops, teambuildings- of brainstormbijeenkomsten voor groepen die empowerment kunnen gebruiken (scholen, teams, personeelsontmoetingen, etc.). Maatwerk gegarandeerd!

10 tips van de filmregisseur zetten jou en je team in beweging en brengen je van droom naar actie. Samen vormen ze het script voor je leiderschap, de effectiviteit van je team of organisatie.

Neem contact op

Direct Yourself Over pagina 1100px

Present Yourself

Hoe presenteer je jezelf? In deze training/workshop word je je bewust van hoe je overkomt, hoe je communiceert en leer je je beste zelf te presenteren. Elementen: lichaamshouding, de kracht van taal en uitstraling.

Speciale sollicitatietrainingen zijn ook mogelijk.
Groepsgrootte max. 8 personen.

Neem contact op

Wat klanten zeggen:


“Weet iedereen op een hoger niveau te tillen”
“De geheimen van een goede video cv, daar zitten nog behoorlijk wat aandachtspunten bij. In een energieke, interactieve workshop heeft Caroline ons video klaar gemaakt voor ons eerste filmpje. Van pitch tot de achtergrond van het filmpje en van intonatie tot camerastandpunt, we hebben nu alle factoren voor een krachtige video presentatie. Caroline is bevlogen en duidelijk een vakvrouw. Ziet de kleinste verbeterpunten en weet iedereen, van beginner tot gevorderde, op een hoger niveau te tillen. De geheimen van een video cv? She UNWRAPT it for us!”
Rose Noordzij, ‘Empowering People’


“Nieuwe handvatten én energie”
“Met haar volle aandacht en aanstekelijke enthousiasme wist Caroline me te inspireren! Haar aanpak is open en eerlijk waardoor ze me snel een vertrouwd gevoel gaf. Ik heb nu nieuwe handvatten én energie om mijn dromen te verwezenlijken.”
Job Jan Altena